Prisma Formet, Triple-Pendel Lysekrone Stilfulde Hjem Decore Loftslampe Produkt, Stue, Badeværelse, Køkken Stil Prisma Formet, Triple-Pendel Lysekrone Stilfulde Hjem Decore Loftslampe Produkt, Stue, Badeværelse, Køkken Stil

Prisma Formet, Triple-Pendel Lysekrone Stilfulde Hjem Decore Loftslampe Produkt, Stue, Badeværelse, Køkken Stil

kr270.45
På lager
f700

Mærke: BK TR
Installation Type: Semiflush Montere
Base Type: E27
Er Dæmpbar: No
Oprindelse: TR(Oprindelse)
Krop Materiale: ABS
Certificering: ce
Element Type: Lysekronerne
Er Pærer I Prisen: No

 • Prism Triple Pendel Lysekrone Sort

  Metal elektrostatisk sort malet, diameter detaljeret 3 * 60w

  Prism Triple Pendel Lysekrone Sort, som tilføjer en anden stemning at din opholdsrum med sin visuelle og funktionelle design, der opfylder dine belysning behov og samtidig have en dejlig tid med din elskede.Det produkt, som du kan bruge i indretning såsom hjem og kontor samt i caféer og lignende indretning, giver dig mulighed for at indrette dit rum i din egen stil ved at bringe din kreativitet til forkant.Lysekrone model, som tilføjer en æstetisk atmosfære til dit rum med sin prisme form, og tilbyder en lang-varig udnyttelse af erfaringer med materialer, der forhindrer slid og ælde.

  En Elegant Touch til Dit Rum med Moderne Design

  Lysekrone model, som giver dig mulighed for at skabe lys lag med lige base intervaller beklædt fra top til bund, ikke trætte dine øjne til lang tids brug.Det produkt, som du kan placere, hvor du vil med sin nem at montere struktur, udvider dit bevægelse område ved at tillade dig at se dine omgivelser mere let.Lysekrone model, som opfylder de behov lys i dit hjem med sit elegante design, bringer din dekoration på forkant ved at tillade dig at have en stilfuld og behagelig objekt.

  Funktioner, der Afslører Belysning Magt

  Det tilbyder en imponerende brug oplevelse ved at vise en jævn præstation med sine bemærkelsesværdige geometrisk design og struktur er foreneligt med forskellige farvede møbler.

  Sin prisme-formede metal bur hjælper dig med at oplyse dit værelse, som du ønsker, ved at tilbyde en perfekt belysning ydeevne med dens sorte farve.

  Kompatibel med sit design, E-27 fatning type giver dig mulighed for at oprette en fascinerende atmosfære ved hjælp af pære af dit valg med sin bærbare struktur, hvor du nemt kan installere lamper.

  Det fuldender din indretning, så du kan få den vinkel, du ønsker med sin ideelle diameter og højde, og det kabel, der kan være langstrakt og forkortet.

  Den integrerede lampholder sæt tilføjer dybde til det areal, der anvendes ved at give en afbalanceret og afslappende spredning af lyset med sin stærke profil.

  Tekniske Specifikationer

  Dimensioner (Højde / Bredde): 65 x 30 cm

  Farve: Sort

  Produkt Materiale: Metal

  Antallet af Fatninger: 3

  Lampholder Type: E-27

  Tags: moderne chandelie, etsy sputnik lysekrone, pendel lampe, optisk prisme, arbejdslamper, led lampe, gratis produkt, lysekrone krystal led, LED, ledefyr.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer