Østlige turbolader HX40W 3537130 3802859 3537131 for holset turbo oplader til Cummins motor 6CT Østlige turbolader HX40W 3537130 3802859 3537131 for holset turbo oplader til Cummins motor 6CT Østlige turbolader HX40W 3537130 3802859 3537131 for holset turbo oplader til Cummins motor 6CT

Østlige turbolader HX40W 3537130 3802859 3537131 for holset turbo oplader til Cummins motor 6CT

kr1 879.95
På lager
f688

OEM-Nummer: 3802859
materiale: K14
Producenten: for HOLSET
Ref. Del #: 3537131
Egnet køretøj: for cummins
Turbo-Kode: 3537130
Familie Turbo: hx40w
År: 1995
Engine: 6ct
Model-Nummer: 3537130

 • Østlige turbolader HX40W 3537130 3802859 3537131 for holset turbo oplader til Cummins motor 6CT

  Turbolader Beskrivelse & Programmer :

  Ansøgninger: for CUMMINS

  Produkt Beskrivelse:

  Familie Turbo

  HX40W

  Turbo-Kode

  3537130

  OEM-Nummer

  3802859

  Ref.Del #

  3537131

  Motor

  6CT

  År

  1995

  Egnet Køretøj

  For Cummins

  Producenten

  For HOLSET

  Produkt Skærm:

  Vælg os, vil du få:

  1. 25% rabat pris element .

  2. Elektronisk udgave af denne monterings-vejledning og produktets vedligeholdelse manual.

  3. Elektronisk version af garanti instruktioner .

  Første undersøgelse giver 25% Rabat !For shipping gebyr, vi kan replay dig bedre måde, med mere økonomisk pris !

  Bemærk :

  * Check venligst specifikationerne omhyggeligt inden budgivning.Hvis du ikke er sikker på om disse oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

  * Dette er universel anvendelse turbo, så ændringen kan være påkrævet for visse køretøjer

  * Professionel installation anbefales (Ingen Undervisning i prisen)

  Vigtige Funktioner:

  - OEM-specs tilfældighed for at sikre perfekt montering til at dele

  - Materiale kvalifikation for holdbar og pålidelig brug

  - Multi-Disciplin, test, som balance, boliger holdbarhed, hjul belastning grænser, forsegling, osv.er gennemført for at forbedre kvaliteten af hver enhed

  - Nøjagtighed at producere på alle procedurer for at mindske muligt metallisk kontakter under forskellige tilstand

  - Stort udvalg af turboladere for nemt at finde den turbo med det mål horse power og størrelse, du har brug for fra os

  - Kvaliteten er fuldt garanteret og professionel installation anbefales

  Hvordan at dentify din turbolader :

  En data-plade er monteret på kompressoren boliger af din turbolader .Oplysningerne på dette typeskilt, skal være citeret for service og reservedele støtte .

  A: Samling eller varenummer :varenummer er den mest nyttige til service formål.

  B: Serienummer :serienummeret er unik for din turbolader .Dette nummer kan bruges til identitet, som turbolader du har, selv om det vil være en længere proces, end hvis du citerer(En).

  C: Kunden varenummer :Kunde en Del er det Nummer, der gives til den turbolader af motorfabrikanten.Dette tal vil i blive citeret i alle motorens producent litteratur.Der kan være mere end én Kunde, varenummer for hver turboladere (En).

  D:Turbolader Type : type turbolader beskriver den model eller ramme, og størrelsen af din turbolader .

  Firmaprofil :

  Mianyang Radient Tycoon E-Handels Co.,Ltd er datterselskab af Fengcheng Østlige turbolader fabrikken .Det er den første professionelle producent i Kina til at producere turboladere.Med 40 års produktion erfaring og nu med næsten 1,200 forskellige typer af turboladere, vi sælger ikke kun turboladere, men også en bred vifte af turbolader tilbehør: rotorer, kompressor boliger, turbine boliger, turbolader core/CHRA/Patron og reparation kits mv.

  FAQ:

  1.Spørg:Hvordan kan jeg vide, om denne vare er passer i min bil ?

  Svar :Vi har brugt varen specifikation liste som en guide for købere at bruge ,men de data, systemet er ikke accurated og ufuldstændige tider.Bekræft venligst dele OEM-nummer i overensstemmelse hermed inden for ,sørg for, at din bil mærke , motor kode og bilens hestekræfter er den samme som vores vare specifikationer ,hvis der er noget usikker,er du velkommen til at kontakte vores salgs-ved besked .

  2.Spørger:Hvornår vil min ordre blive afsendt ?

  Svar : Vi vil arrangere forsendelse i 4-7 dage efter betaling er ryddet .Fordi vi skal bruge 1 dag på at teste før sende til dig ,sørg for, at kvalitet og funktion alt er ok, så fra fabrik til globale warehouse har brug for 3 dage .Efter så vil det sende til dig fra global lager ,leveringstid baseret på hurtig måde, du choosed .

  3.Spørg:Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget min oder?

  Svar:Du enkle kontakte os via besked ,så vil vi vende tilbage til dig inden for 12 timer med opdateringen eller unreceived grund, og vi vil tracking for dig, indtil du modtager det .

  4.Spørg:Hvad gør jeg, hvis mit produkt er defekt?

  Svar: Venligst simpel kontakt med os over første besked og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt .Det vil bedre for os at finde en måde at løse det, hvis du kan levere billeder eller video til illustratethe spørgsmål detaljer .

  5.Spørg:Hvad er det købers ansvar ?

  Svar:Køber skal give os correst modtager oplysninger,som includingthe modtagerens navn ,leverings adresse ,postnummer ,telefonnummer og e-mail ,eller betaling refunderes ikke, såfremt køber ikke modtager skyldes at give forkerte oplysninger .

  6.Spørg: Hvem skal betale told ?

  Svar:prisen for alle vores salg af varer omfatter ikke import-skatter ,køberen er ansvarlig for told .

  Om forsendelse og levering tid :

  Vi vil sørge for at sende din vare i 7 dage efter din betaling ,og leveringstiden fra global lager til dine hænder har brug for 5-10 dage ,nogle gange er leveringstiden er base på hurtig måde, at du choosed, eller du kan efterlade besked om at spørge vores sals at finde de bedste shipping gebyr og hurtig måde for dig .

  Om Feedback:

  1, med henblik På at give dig en bedre service,bedes du behandle transaktionen retfærdigt . 2.Feedback er vores shop ' s liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback til os ,bedes du sende besked til kontakt med os og fortælle os, detail s, vil vi gøre vores bedste for at løse for dig på første gang ,bedes du give en chance for at forbedre os . 3.Din forståelse vil være meget værdsat ,tak !Om at vende Tilbage : Vi accepterer returnering eller ombytning inden 15 dage fra levering tidspunktet for pakken.Pakken skal være under100% helt nye betingelser.Tilbagesendelse shipping gebyr &ekspeditionsgebyr s &15% udsætning gebyr vil blive chargerd .

  Om Garanti og Garanti:

  Garanti er 6 måneder ,før du spørger en reparation eller ombytning ,bedes du give den garanti, instruktion og dokumentation af produktets svigt sørg for, at det er et problem med kvaliteten, og ikke en forkert brug af skader problem .

  Tags: danfoss ekspansionsventil, cf-350a, hx35, turbo hjul, itb, holset hx35, hx40w turbo, holset turbo, holset, cfmoto v5.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer