Gratis 30'inch Asien Naturlige røde gren coral Halskæde Gratis 30'inch Asien Naturlige røde gren coral Halskæde

Gratis 30'inch Asien Naturlige røde gren coral Halskæde

kr182.70 kr85.86
På lager
f617

Element Type: Halskæder
Køn: KVINDER
Kæde Type: Rebet Kæden
Mærke: NoEnName_Null
Model-Nummer: 6948459
Længde: ''
Vedhæng Størrelse: mm
Bøde eller Mode: Mode
Kompatibilitet: ikke
Stil: Classic
Metaller Type: Forgyldt
Funktion: ikke
Form\mønster: RUNDE
Halskæde Type: Halssmykker
materiale: Kunstige Koraller

 • Forsendelse :

  china air skrive Normalt, tage 15-48 hverdage ankommer

  Hvis du vil bruge andre hurtig, kan du efterlade besked eller chat med os online,

  vi vil give dig den bedste pris, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Kina Post Luft er alle tilgængelige.

  og pls omhyggeligt : DHL shipping gebyr er ikke herunder landdistrikter.u kan se op til hjemmeside for det første for at afgøre, om de fjerntliggende områder.det skal til at betale for extral shipping gebyr for landdistrikterne.pls kontakte sælgeren om nærmere oplysninger.tak

  Bemærk: Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af logistik firma og lokale vejr, told/afgifter, porto, håber du har forståelse.

  Værdien af handelsfaktura:

  For at lade dig få disse varer, hurtig og betaler mindre i skat (ingen import skat er købere responsility), foretager vi altid en faktura lavere værdi, så fortoldning vil være meget let og st.

  Hvis du ikke ønsker at gøre fakturaen i lavere værdi, skal du informere os om, hvor meget værdi, vil du viste på faktura, når du placerer ordren.

  Service, Garanti:

  hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os for en delvis/fuld refusion eller udskiftning på vores omkostninger.

  vi er glade for at hjælpe dig med refusion eller ombytning inden 5 dage efter, at produktet modtagelsen, forudsat at alle originale emballage og tilbehør er i original stand.

  hvis du foretrækker at returnere varer tilbage for yderligere løsningen, bedes du kontakte os på forhånd.købere er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger under nogen omstændigheder.

  Feedback:

  Hvis du ikke er tilfreds med det produkt eller den service ,bedes du kontakte mig, og giver os ikke negative eller fysisk feedback,Vi skal give dig en satisctory løsning.

  Vi er afhængige af vores omdømme og kundernes satisction til at lykkes.Derfor er Din feedback og Rs er ekstremt importantto os som bedre R scores påvirke vores søgning placering på Foranderligt.dk.Vi vil gerne tjene din gode feedback-og 5-stjernede R-rating.Din handling vil hjælpe os med at tilbyde vores mælk og brød .Hvis vi ikke har givet dig grund nok til 5-stjernede karakterer på hver R, så lad os vide, hvordan vi kan tjene dine 5-stjernet rating, før du indsender yourscores!

  Tags: filial coral, halskæde af koral, coral hvid, black coral vedhæng, perle koral, sort koral, koral rød, coral halskæde hvid, bambus koral, koral orange.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer