ZLJQ Køn Afsløre ZLJQ Køn Afsløre ZLJQ Køn Afsløre ZLJQ Køn Afsløre ZLJQ Køn Afsløre ZLJQ Køn Afsløre

ZLJQ Køn Afsløre "Dreng eller Pige" - Baby Shower Fest Dekorationer 12/36 Tommer Latex Ballon, Pink og Blå Konfetti

kr10.85 kr8.14
På lager
f457

materiale: Latex
Party: baby shower
Klassificering: Ballon
Model-Nummer: QZ156
Antallet af Pc ' er: 36pcs
Mærke: ZLJQ
Form, Stil: RUNDE
Lejlighed: baby shower

 • Beskrivelse:

  Størrelse: 12/36 tommer

  Farve: balck

  Materiale: Latex

  Formål: Fødselsdag dekorationer

  pakke, herunder: kun 1 stk ballon

  Bemærk: 1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling, pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud. 2.Farver kan have forskellige som forskellen display,pls forstå.

  Betaling: 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2)Pls betaler for det, for i 3 dage, vil ordren automatisk blive lukket ned, hvis du ikke betaler, efter 20 dage.Sending: 1)Vores varer fra Kina.Efter din betaling, vil vi levere varer inden for 1-5 arbejdsdage, og dine varer vil normalt ankommer i 15to 60 arbejdsdage.I sjældne tilfælde, er det sandsynligt, at forsinkelse, der afhænger af vejret og passere hastigheden af dit land og den varer.Når de varer, der sendes, vi vil aktivt følge op på dine varer, transport stat. 2) De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 3) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Told: Når varerne er ankommet i dit land, kan det give visse takster i nogle lande.Denne del af takst skal betales af dig .Vi vil markere den som gave eller lavere værdi af varerne for dig at spare en del af told gebyrer.After-sales service: alle varer, vi sælger, er inspiceret nøje.Hvis du finder de varer du har modtaget, har kvaliteten problemet(ikke kunstige skader) inden for 3 dage,Bedes du tage billeder og kontakte med os, vil vi ændre eller tilbagebetaling for dig.Feedback: Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

  Tags: gt tågelygter chrome, mifare intercom nøgler, samsung kat dække a8, retro-tv konsol 621, galaxy a01core dække, paryk kort blond grå, foldbar læder taske, retro træningsdragt cccp, hæl beskyttelse, 5 cm.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer