Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster

Miljøvenlig Og Sikker Krokodille Tandudtrækning Legetøj Velegnet Til Alle Former For Sammenkomster

kr9.21 kr6.43
På lager
f392

Oprindelse: KN(Oprindelse)
Tema: Dyr & Natur
Aldersgruppe: Voksne
Model-Nummer: /
Advarsel: Andre

 • Funktioner:

  1. God kvalitet: Dette legetøj er lavet af miljøvenlige ABS plast, det materiale, der er meget miljøvenlig, sikker og ikke nem at skade.

  2. Sjovt: spillets regler af dette legetøj er enkle og interessante.Placeringen af crocodile tænder vil ændre tilfældigt hver gang, at bringe en anden følelse af spil oplevelse.

  3. Bred anvendelse: Dette legetøj er velegnet til alle former for sammenkomster, ktv, og andre steder, og kan også gives til børn og voksne over 3 som gaver.

  Desc ription:

  Denne krokodille tandudtrækning toy er velegnet til alle former for sammenkomster, ktv og andre steder.Det er et stykke legetøj egnet til børn over 3 år og voksne.

  Specifikationer:

  Størrelse: 16*13*10cm

  Materiale: ABS

  Vægt: 225 g

  Udseende: Alligator

  Velegnet til: party

  Pakke Inkluderet:

  1*toy

  Bemærkninger:

  1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

  2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

  Tags: bil spil lexus 250, sort køleskab ventilationskanaler, casa kvinde kostume, akryl negle forn, casaa telefonens skærm, am6 beta cylindre, amafit core stropper, babygo isofix-test, sagen kawaii beaver.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer