Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs

Boomerang Spinner Dynamisk RGB-Lys, der Flyver Toy Iøjnefaldende Spinding Bolden Til Jul Børn, Voksne Indendørs Udendørs

kr227.80 kr125.29
På lager
f367

Diameter: boomerang spinner
Oprindelse: KN(Oprindelse)
materiale: Plast
Aldersgruppe: > 8 år
Køn: Unisex
Certificering: INGEN
Model-Nummer: magic wand boomerang spinner
Element Type: Sæt
Advarsel: hold væk fra ild, Må du ikke røre skruen med fingrene
Funktioner: Blottere

 • Funktioner:

  Ryst for at starte

  Nemt for dig at komme i gang med boomerang spinner, bare tryk på tænd / sluk-knappen, og hold den spinner op, så bare ryst den for at starte.Nem at betjene og bekvem for at spille.

  Interessant

  Vores motoriserede flyvende spinner flyder, glides og klatrer gennem luften under din kontrol, så vender tilbage til dig som en boomerang, meget interessant og sjovt.

  Dynamisk RGB-lys

  Med blændende farvet lys, din Flynova Pro ser som et stjerneskud, som det er at starte på himlen og lyser op i mørke, kølige og iøjnefaldende.

  Udvikle evner

  Lavet af sikre PP materiale, sikker til brug, ikke kun kan det bringer sjov og glæde til dig og dine børn, men også kan forbedre hånd-øje koordination og stimulere fantasi og kreativitet, da det er sådan en magisk ting.

  Drop-resistent

  Det anvendte materiale til at gøre det har høj styrke og stærk holdbarhed, robust og slid og slip resistente, er det svært at deformere og pause, en lang levetid.

  Specifikationer:

  Konto type: boomerang spinner

  Materiale: PP

  Farve: blå/pink/rød

  Størrelse: 1 sæt

  Batteri: indbygget batteri(150mA)

  Batteri: 30min

  Lyskilde: LED

  Alder: 6y+

  CPC, CE: JA

  Emne størrelse: 9.5*9.5*9.5 cm/3.73*3.73*3.73 tommer(L*b*H)

  Vægt: 170g/6oz

  Pakke:

  1*boomerang spinner

  1*brugervejledning

  1*USB-kabel

  1*pakke box

  Tags: metal spinner, cyklotron, stre, hul magic, mandlige spinner, folde propeller spinnere, propel, spinner, dji luft skruer, pink vindmølle, tenga spinner thymol.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer