S1303 KINESISKE KUNG FU KAMPSPORT WU SHU TAI CHI SVÆRD POLSKE BLADE W/ FULLERS BRUNT TRÆ 42

S1303 KINESISKE KUNG FU KAMPSPORT WU SHU TAI CHI SVÆRD POLSKE BLADE W/ FULLERS BRUNT TRÆ 42"

kr647.76
På lager
f278

Model-Nummer: S1303
Advarsel: Korrekt Brug
Farve: Brun
Dimensioner: 108X12X6CM
materiale: Metal
Funktioner: Trykstøbt
Køn: Unisex
Design: Sværd Våben Kategori
Aldersgruppe: Voksne

 • Kung fu-sværdet, 106cm lange, helt nye, spidse, unsharpened; c-stål kniv, 2 fullers, 81.5 cm lang, 3,5 cm bred, 0,6 cm tyk, brun træ, messing håndtag med guld S-form vagt og cirkel fæsteknap; Brown massivt træ skede med guld fittings; Hvis du har brug for andre farver, angiv venligst og henvise til S1301 rust røde træ, S1304 lys brun træ, eller S1305 sort træ; Vi på det kraftigste anbefale dig at købe en mere item(s) med mindre eller lignende målinger (størrelse) da portoen for to elementer er næsten den samme som for en; Pl lethed kontakt os og læse de følgende anvisninger, før du køber det.

  Om Os

  Vi, Asiatique Handel, sælger tusindvis af kvalitet sværd, dolke, pole våben, økser, kampsport, stativer, beslag, armors og militære modeller til en meget konkurrencedygtig pris.Derudover har vi hjælpe dig med at finde og gøre, hvad du er på udkig efter.

  Fragt og Betaling

  Vores varer er afsendt på verdensplan med EMS fra Kina, men for det meste med DHL fra Canada, baseret på levering hastighed og vores lager beholdning.Et tracking nummer vil blive tilføjet og aktiveret, når pakken er afsendt inden for 1-3 dage efter betalingen er godkendt.Normalt pakker, der sendes til USA, Canada, Australien og vesteuropa tage 2-5 arbejdsdage for levering, og 5-12 arbejdsdage til resten.

  Levering kan være forsinket i et par dage på grund af tilfældige told-inspektion, helligdage " top trafik, dårligt vejr, forkert adresse, modtager ikke er til stede ved levering osv.Vi kan udvide leveringsdato.Shipping status holder ajourføring i transaktionen, indtil din modtagelse, skal du være tålmodig og holde øje med det.

  Giv os dit telefonnummer i tilfælde af, at toldbehandling og lokal levering.

  Vi gør laveste salgspris eller deklarerede værdi i handelsfaktura, så vil du betale mindre, eller endda nul-told på import af varer.Vores fragt pris omfatter de faktiske forsendelsesomkostninger, omkostningstillæg for brændstof, forsikring og håndtering gebyrer, der ikke er toldpligtige.

  Vi tilbyder to dele af rabatter for at kombinere forsendelse.Shipping rabat bliver automatisk trukket af EMS indbygget system.Med hensyn til pris, rabat ved flere varer, bedes du e-mail os modelnumre (vores Varenumre) og mængde, inden dit køb, så kan vi estimere den bedste pris til dig.Vi tilbyder ikke rabat for en ordre af et enkelt element på grund af dyre forsendelses omkostninger.

  Udover Escrow, vi også acceptere Alipay, PayPal, AmazonPayment, kreditkort, bankbetalinger, bankoverførsel og personlig check.

  Garanti og Returnering

  Vi garanterer 100% tilfredshed ved at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling, hvis pakken er gået tabt, stjålet, beskadiget, der er forårsaget af lang og muligt uhøflig transport, der er beslaglagt eller afvist af din told.Desværre er disse sager må ske, men meget sjældent.

  Alle vores varer er nøje inspiceret og solidt pakket ind inden forsendelse.Hvis du har modtaget en beskadiget eller defekt vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os med fotos i 14 dage efter modtagelsen af varen.Vi tilbyder gratis ombytning eller fuld tilbagebetaling, plus retur porto i nogle tilfælde.Andre returnerer varer, såsom utilsigtet eller forkerte bestillinger, bevidst afvisning ved levering osv sendes på købers omkostning og skal være i den oprindelige betingelser.Ellers kan vi tilbyde delvis tilbagebetaling af opladning udsætning eller renovering gebyrer.Som vores pakker bliver tung og stor i størrelse, at de vender tilbage kunne være et stort tab for os begge.Du skal være afgørende, når du placerer en ordre.Vi sætter pris på din prompte betaling.Forsinket betaling kan løbe ind i out-of-stock eller annullering af din ordre.

  Købere fra Brasilien og Mexico er obligatorisk at give os dit cvr-nummer (e.g.CPF-nummer) for fortoldning.Købere fra Indien er nødt til at give told-med din KYC (Know Your Told -) dokumenter, eller regeringen recoginzed identitet, adresse bevis, og fuldmagt.Købere fra Rusland Føderation bør give os med dit firmanavn, adresse og telefonnummer for en sikker og smidig clearance.Nogle gange politiets tilladelse er nødvendig for at købe sværd i nogle lande.Vi vil meddele dig, om varen er tilladt at indtaste dit land, da nogle lande klassificere sværd som farligt våben.Hvis ikke, vil vi annullere og refundere din ordre, der er betalt.

  Toldsatsen for sværd, der er i de Europæiske lande er højere.Vi er IKKE ansvarlige for kurtage, told, andre import gebyrer, tab, skader eller alvorlig forsinkelse som følge af svigt i clearance på grund af ufuldstændig dokumenter eller gå glip af levering på grund af din manglende eller forkert adresse.

  Våben og Vedligeholdelse

  Vore sværd er håndlavet, ikke-skærpet og falsk-kantet replikaer.Alle de militære modeller er figurer lavet af metal, plast eller træ.De anvendes til indsamling, dekoration, rekvisitter og aktiviteter som animation, udklædningsleg og kampsport.For sikkerhed formål, vi ikke sælger funktionelle eller virkelige kamp-klar våben.

  Alle metal sværd kræver ansvarlig brug, pleje og vedligeholdelse.Dit sværd skal altid være dækket med en lys belægning af olie for at forhindre rust på klingen.Fælles olie kunne være en blanding af symaskine olie og vaccine.Bemærk kontrollér med jævne mellemrum, hvis de hængende sværd og skruer er at få løs på wall mount.

  Vilkår og Betingelser

  Alle priser, materialer og farver kan ændres uden forudgående varsel.Alle ordrer, der skal forudbetales inden afsendelse.

  Mens alle pleje er truffet for at præcist at beskrive de elementer, som er angivet, med små fejl kan forekomme nogle gange, eventuelle fejl eller en undladelse, der på det punkt detaljer er utilsigtet.Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende vores produkter, bedes du kontakte os.Alle billeder er taget fra det virkelige varer, som er til orientering, ikke overdrevet af specielle foto studio og software behandling.

  Tags: Sværd, kung fu, sværd witcher, kinesisk tai chi sværd, kina sværd, tai chi sværd blå, stål sværd, stål våben, jian, katana rigtige sværd.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer