For HP Chromebook Nye 14.0 For HP Chromebook Nye 14.0 For HP Chromebook Nye 14.0 For HP Chromebook Nye 14.0

For HP Chromebook Nye 14.0" WXGA HD LED-Skærm, 14-Q029WM,14-Q039WM, 14-Q049WM

kr428.98
På lager
f181789

Max. Opløsning: WXGA HD 1366x768
Advarsel: For ved skærmen del #, IKKE bærbar model #
Skærmformat: bred
Cable Connection Type: 40 PIN-kode
Kompatible Modeller: For HP Chromebook 14
Kompatible Mærker: Acer
kabel tilslutning placering: Nederst til Højre (vender tilbage på skærmen)
Skærmstørrelse: 14
MPN: CLAA140WB01
Komponent type: Andre
Kompatible Produkter Online: 40 Pin - Bottom Right
mpn bemærk: Mærke/del # kan meget baseret på markedets tilgængelighed
Mærke: NoEnName_Null
Anvendelse: Bærbar computer

 • For HP Chromebook Nye 14.0" WXGA HD LED-Skærm, 14-Q029WM,14-Q039WM, 14-Q049WM

  !!!

  VIGTIGT !!!SKAL LÆSE, FØR DU KØBER!!!

  1. For at undgå almindelige fejl, skal du matche din oprindelige skærm med billede og beskrivelse, vi har leveret i denne liste

  2. Vær opmærksom på, at den 40-Data Pin Stik mod nederste højre

  3. Vi forbeholder os ret til at sende KOMPATIBLE skærme (del # kan ikke være den samme, men 100% kompatibilitet er sikret)

  4. LCD-Skærme er fremstillet i henhold til ISO 13406-2 og ISO 9241 Klasse 1 standarder, hvilket betyder at de ikke betragtes som defekt, medmindre de har flere pixel spørgsmål (Max.1: 5 døde pixels)

  ***Ved køb du har fuldt ud anerkendt og accepteret ovenstående betingelse***

  SPECIFIKATIONER

  Skærmen Overflade: Blank

  Baggrundslys Lampe: LED (IKKE CCFL)

  Diagonal Skærmstørrelse: 14.0 Tommer Crossways

  Opløsning: WXGA HD

  Pixel: 1366 x 768

  Data Kabel-Pins: 40 Pins

  Garanti: 90 dage, 3 måneder

  Laptop LCD-Klasse: A+++, Premium Kvalitet

  Inverter & Data Kabel: Ikke Inkluderet

  Kompatibilitet: OEM varenummer kan variere Seneste version marked

  Død Pixel Politik: Max.1: 5 døde pixels (i henhold til ISO-standarder)

  Om Betaling 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

  Om Afsendelse Tid 1.Vi vil afsende din ordre hurtigst muligt, efter at vi modtager bekræftelse af din betaling fra Foranderligt.dk.I løbet af de Kinesiske helligdage, vi kan forlænge den shipping tid, specielt 2.For stor mængde ordre,bedes du kontakte os for at tjekke aktier, før du kan foretage betalingen.Vi kan tage længere tid til at forberede store mængde ordrer, og vi vil lade dig vide specifictime påkrævet.

  Om Forsendelse 1. WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 39 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering

  Retur & Refusion 1.For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accpet afkast og udvekslinger inden for 7 dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost, vil vi behandle din retur anmodning i løbet af 2-7 dage efter vi har modtaget den returnerede vare. 2.Hvis varen er defekt, bedes du fortælle os straks, for udskiftning eller reparation.Hvis en udskiftning er ikke mulig, så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

  Om Feedback 1.Hvis du er tilfreds med de varer og vores service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med alle 5 Stjerner for Emner, og hvis du kan hjælpe med at vise nogle billeder af de elementer, du har modtaget i god stand som reference for andre kunder, så kan du kontakte os for at anmode om en kupon med screenshots af positiv feedback med fotos. 2.Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback, vi vil give dig en bedste serive.

  Tags: valhall battle royale ps4, tennis kvinde sko højde, vandtæt xr iphone sag, vandtæt xmas led lys, hvor alperne bjergkæde, studio kollektive anmeldelser, hvid boble shipping taske, tenor saxofon australien, hvor alex morgan college.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer