1 Stk Hjertet Design Negle Stickers til Negle Polish Strips Vinyler Vand Overførsel Nail Art Sommer Negle Dekorationer kan dropshipng 1 Stk Hjertet Design Negle Stickers til Negle Polish Strips Vinyler Vand Overførsel Nail Art Sommer Negle Dekorationer kan dropshipng

1 Stk Hjertet Design Negle Stickers til Negle Polish Strips Vinyler Vand Overførsel Nail Art Sommer Negle Dekorationer kan dropshipng

kr1.89
På lager
f1180

STØRRELSE: 10.5*7*0.1cm
Oprindelse: KN(Oprindelse)
Mængde: 1 stk
Model-Nummer: Mærkat
Element Type: Mærkat & Decal
materiale: PVC

 • Om 10.5*7*0.1 cm

  BEMÆRK:

  1. Bemærk, billedet viser ikke det faktiske størrelse, henvises til Beskrivelse af størrelsen detaljer.

  2. Du må gerne medbringes 1-3mm forskelle på grund af manuel måling, tak.

  3. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

  4.På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

  Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

  Betalingsmetode

  Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

  Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

  Forsendelse Vilkår

  Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

  Expedited Service er Kina post EMS.

  Vi sender mandag ?Lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

  Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

  Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det?s sporbare af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

  Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

  Returnerer Sigt

  I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

  I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

  Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

  Om Os

  Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

  Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

  Bud Med Tillid!

  Service & Feedback

  Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

  Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

  Tags: huawei p40pro sag søde piger, quilled pap papir, protector iphone 6 kant, hår elastikker, bolde, huawei p40 gul tilfælde, g5 mobiltelefon samsung, hår elastik velour, huawei p40pro hydrofoilbåd, hår elastik damer.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer