Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot

Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware Hot

kr142.19 kr98.10
På lager
f1157

Oprindelse: KN(Oprindelse)
Model-Nummer: Døren Guide Hardware
Type: Garage Døren Hardware
Mærke: Aramox
Certificering: INGEN
DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning

 • Carbon Stål Justerbare vægbeslag Roller Guide til Væg-Vejledende Sæt til Bunden af ladeporten Hardware

  Features: Et sæt af 100% helt nye og høj kvalitet til væg eller gulv roller guide for stalddørene.Lavet af hærdet stål med sort coating, det er af stor styrke og lang holdbarhed.Roller er jævn, rolig og blid på døre.Kommer med installation af hardware, så det er nemt at tilpasse og installere, sikker at bruge for lang tid.Egnet til døren med tykkelsen af 76mm.Flot design går perfekt med mange stilarter af stalddørene.

  Specifikationer:

  Betingelse: 100% Helt nye

  Materiale: Kulstof stål

  Farve: Sort som vist på billedet

  Velegnet Til: 76mm / 2.99 tommer tykkelse døren

  Vægt: Ca. 460g

  Pakke Inkluderet:

  1 * Sæt af Døren Guide Hardware

  Bemærk:

  Let at installere, men professionel installation anbefales.

  Om feedback

  Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

  Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

  Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

  Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  Betaling

  1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

  2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

  3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

  Om forsendelse

  1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

  2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

  3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

  4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

  5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

  6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

  7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

  8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

  9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

  Returnering og Refundering

  1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

  2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

  3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Foranderligt.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

  4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  Tags: folde garage dør hængsler, grønne garage dør hængsler, stil garage dør hængsler, bestyrelsen træ stå, gate motor, døren motor, reol højttaler stativ i træ, garage udstyr fagfolk, gulv stander træ, garage udstyr virksomhed.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer