Nye Hot GPS-e LH950 LH980N 3,7 V navigator Luhang lithium-polymer-batteri 603443 553443 Genopladeligt Li-ion Celle

Nye Hot GPS-e LH950 LH980N 3,7 V navigator Luhang lithium-polymer-batteri 603443 553443 Genopladeligt Li-ion Celle

kr69.39 kr37.47
På lager
f1129

Model-Nummer: Polymer batteri
Oprindelsessted: Kina
Type: Standard Batteri
Pakke: ja
Tilstand: 100% Nye
Funktion: Genopladeligt Batteri
Genopladelige: ja
Mærke: yorwats
Beskyttelse: PCB
Service: Shop Garanti
Bruger: MP3 / MP4 Afspiller
Spænding: 3.7V
Mængde: 1stk

 • Velkommen Til Vores Butik, Hvis du har brug for p lease for,Tak!Tips: Hej,ven,bemærk venligst,Hvis sind ikke købe,håber du kan forstå,Tak! 1. Før du køber skal du bekræfte din maskine om at støtte dette batteryBattery model er sizeas længe passende størrelse. 2. Batterier Spænding: 3,7 V-4.2 V er normalBattery Størrelse og Kapacitet har fejl rangeBut vi kan finde en passende en til dig. 3. De fleste typer batterier har ikke sprøjtes Batteri ModelVoltageCapacityetc., INGEN Detail BoxPacked Sikkert i Bubble Taske. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. Hvis dette element med et stik, skal du huske at fortælle os, hvad slags stik du wantotherwise vi vil sende varen uden stik til dig.Funktioner: 1. 100% brand nye. 2. Høj kvalitet og høj kapacitet. 3. Indbygget beskyttelseskredsløb PCM for at forhindre, over opladning eller afladning. 4. Pakken indeholder: 1 x PC ' er lithium-polymer Genopladeligt batteri.Programmer 1. Batteriet er forsynet med en beskyttende plade, som har de funktioner, der forhindrer, over opladning, over afladning, overstrøm, kortslutning, osv.. 2. Dette produkt er primært gældende for MP3-MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth-Legetøj DVR Højttaler Mikrofon Optager Mobiltelefon nødforsyning, Tablet PC, Mobiltelefon, PDA, KAMERA Power Bank DVD-EVD Smarte Ure E-bøger Notebook Helikopter Elektronisk Cigaret og andre elektroniske enheder.

  Nominel kapacitet: 850mAh, 1C udledning

  Ladestrøm: standard-afgift: 0.5 C, hurtig opladning: 1.0 C

  Standard opladning metode: 0.5 C CC (konstant strøm) afgift til 4,25 V, så CV (konstant spænding 4.2 V) afgift til ladestrøm er mindre end 0.05 C

  Maksimal ladestrøm: 2A

  Maksimal aflade strøm: 2A

  Udledning cut-off spænding: 2.75 V

  Brugstemperatur: -20 ° C~+60 grader C

  Opladningstid: 2-4 timer (standard); 1hrs (hurtig)

  Den modstand, 40m (Antal)

  Opladning og afladning gange: mere end 1000 gange

  Self decharge: mindre end 400uA

  Modstand: beskyttende plade modstand er mindre end 60 m ohm, er den indre modstand i batteriet er mindre end 40m.

  Beskyttelse: med over beregning, over udledning, overstrøm, overspændingsbeskyttelse kredsløb, kortslutningsbeskyttelse

  En, MP3-lithium batteriets levetid

  Som mobiltelefon lithium batteri, MP3-indbygget lithium batteri-levetid er dybt opladning sætte omkring 300-500 gange (GB), som handler om et eller to år efter spilletid, vil blive kortere naturligvis, nogle endda helt ude af stand til at starte, så skal du erstatte det nye batteri.Og næsten alle af brand-navn maskinen, uden at den kunde-service tjeneste, med henblik på at reducere omkostningerne, der er installeret i, som er anvendt til B batteriet produkter (fabrik af defekte produkter, defekt, grade), den generelle brug af tre måneder efter batteriets ydeevne kan falde, kortere levetid.

  To, MP3 lithium batteri afspilningstid

  Maskinen kapacitet og spille tid og batteri forbrug er relateret til størrelsen af den større skærm, general power batteri er også større.Lithium batteri 1.2 inch under MP3-kapacitet på 150--300mAh i almindelighed, efter at en fuld opladning af spilletid i 8 timer eller deromkring, lithium batteri 1.5-1.8 tommer skærm MP3-kapacitet er generelt 300--1000mAh, 2,5 tommer skærm MP4 batteri kapacitet på omkring 1800mAh.Fordi ingen brand-navn maskine kundeservice service, med henblik på at reducere udgifterne, og i den er installeret, når der er en B batteri (fabrik af defekte produkter, defekt, grade), den generelle kapacitet af varer, der er omkring 20% lavere end En spille tid, vil være kortere.

  Tre, hvordan at bedømme, om min maskine er det problem med batteriet?

  Hvis din MP3 Bluetooth-enhed har følgende fænomen, det kan være et problem med batteriet, skal udskiftes:

  1, anvendelse af mere end et år, spiller (standby) tid er betydeligt kortere (ca 3 timer), der angiver, at batteriets kapacitet er reduceret, levetid.

  2, kan ikke starte, eller slukket: batteriet intern kortslutning eller dårlig kvalitet af hår boblende op eller større modstand, batterisvigt.

  3, spiller effekten af variation: batteriets indre modstand bliver stor, output-spændingen er for lav.

  4, kan ikke spille: Batteri ring eller beskyttelse kredsløb, batterisvigt.

  Bemærk: MP3-normal, hvis start er senere konstateret, at der har skyld, er mere end 90% af batteriet er på grund af andre årsager, elektroniske komponenter er mindre tilbøjelige til at ringe, og batterier, som er forbrugsvarer, kvalitet er ujævn, og fordelingen af opladeren er generelt højere end udgangsspændingen, batteri særlige begrænset tryk (4.2 V) funktion.Helt stole på celle linje beskyttelse, let til skade.En værdi på MP3 for lille celle årsager og kan ikke bruge meget ubehageligt!

  Fire, hvordan man ved maskinen batteri?

  1, åbne maskinen: at turde åbne maskinen, MP3 er faktisk meget simpelt, ikke bekymre sig om skader på maskinen.Omhyggeligt kontrollere maskinen, for at se, om der er skruer, med en lille skruetrækker kan åbnes, er den generelle ingen skal limes, eller der er en knap på kortet, med en kniv langs sømmen en uge efter, at de kan åbne eller åbne op for, forsigtig, generelt shell vil ikke skade, opmærksomhed nøgle.

  2, open vil se batteriet, hvis batteriet er sølv, polymer lithium batteri er uden plastik film-pakke, hvis andre farver er stål eller aluminium shell lithium batteri, huden er PVC-plast stel, blå er også sort.

  3, kig på batteri model: den generelle batteriet er sprøjtet med en model (i virkeligheden, er størrelsen af batteriet), ord, som kan være registreret i henhold til ovenstående, hvis du ikke bruger en lineal til at måle længde og bredde, registreres.

  Fem, sådan at købe batteriet?

  Første åbne maskinen for at se batteri (du vil ikke finde deres egen nedrivning nedrivning, nedrivning, vedligeholdelse og tekniske personale) de fleste batterier er mærket med den type, batteri model er faktisk høj (tyk), bred og lang, en type i butikken under bordet af den model, hvis ikke, kan du kontakte butikken til at gå med.Hvis du stadig ikke fortjener at, kan bruge lignende modeller, for eksempel, svarer til en lille en, og du er ikke i tabellen, 552030, der findes i 052030, kun 0.5 lille højde (tykkelse), med en tykkelse på 0,5 stykker papir sat op, og for at forhindre skvulpende i maskinen, som maskinen har plads, men ligger tæt på en større.Hvis batteriet ikke model, eller ikke kan se, men også simpel, med en lineal til at måle længde, bredde, højde, og derefter fra bordet, i henhold til ovenstående metode til at finde lignende, størrelsen af den kapacitet, der ikke er til at overveje, kan blive matchet på linjen.Temmelig små, ikke super, fordi når kontrollen ikke er installeret, fragt end selve batteriet er også dyrt.Et andet punkt er en maskine, er ikke anvendt i lithium-batterier, spændingen er ikke 3.7 (3.6) V, kan være 1,2 V eller 2,4 V, at kontakte ejeren.

  Tags: octavia a5 spejder lys, redskjns pige produkter, paint effects kreative, octavia a7 baglygter, octavia a7 dome kamera, led curtain 3x3 aifeng, udendørs lys, 7 m 360, octavia a5 tilbage kamera, louts sjove liam payne.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer