HM dual vandkvalitet detektor TDS meter DM2 TDS tester filter i og ud af vandet, kvalitet og test tabel HM dual vandkvalitet detektor TDS meter DM2 TDS tester filter i og ud af vandet, kvalitet og test tabel HM dual vandkvalitet detektor TDS meter DM2 TDS tester filter i og ud af vandet, kvalitet og test tabel HM dual vandkvalitet detektor TDS meter DM2 TDS tester filter i og ud af vandet, kvalitet og test tabel HM dual vandkvalitet detektor TDS meter DM2 TDS tester filter i og ud af vandet, kvalitet og test tabel

HM dual vandkvalitet detektor TDS meter DM2 TDS tester filter i og ud af vandet, kvalitet og test tabel

kr364.32
På lager
f1063

Type: Hånd Værktøj, Dele

 • 【Dette produkt features】

  Dual vandkvalitet tester/TDS tabel

  To af sonden,kan opdage vandet indløbet og afgangsrøret for TDS-værdi,kommer med tre-vejs,bekvem forbindelse

  Stort LCD-display

  Med installation af hængende plader,2 slags installation måde

  Måleområde:0-9990PPM

  Beslutning:1 PPM (0-999PPM); 10 PPM (1000-9990PPM)

  Nøjagtighed:+-2% F. S.

  Probe:1/4" (6.25 MM)

  Forlængerledning:46" (117CM)

  Størrelse:116 x 68 x18mm

  Vægt:201 G

  Tre års garanti

  Auto power off

  【Dette produkt parameter】

  Måleområde:0-9990ppm,999ppm ovenfor automatisk*10

  Nøjagtighed:±2%

  Vægt:201.3 g

  Mængde:11.6*6.8*1.8 CM

  Batteri:2*5 batteri

  【Dette produkt fordele】

  1. Du kan teste vandet, fjorden og vand TDS værdi,de to sonder

  2. Batteri:2*5 batteri mere praktisk og holdbar

  3. Stor LCD-skærm design,nem visning holdbar;

  【TDS】

  TDS er en dansk total opløst tørstof af den forkortelse,den Kinesiske oversættelse for Total Opløst Tørstof,målt i enheder af milligram/liter(mg/L),hvilket indikerer, at 1 liter vand, der indeholder opløste faste stoffer mg beløb.

  TDS konceptet er eksotiske i Usa,Taiwan inden for vandbehandling, er meget udbredt,TDS værdien af måling af er generelt bruges TDS pen,sin måling princippet er faktisk ved at måle ledningsevne for vand og således indirekte afspejler TDS-værdi. I fysisk forstand,er opløst i vand, var mere vand TDS værdien er, jo mere vand ledningsevne er også bedre,ledningsevne værdi er også større.

  Populært sagt:TDS værdien repræsenterer vand i det opløste urenheder. TDS større værdi,beskrivelse af urenheder i vandet, indhold,tværtimod,indhold af urenheder, er lille.

  【Påvirke TDS værdien af Testen faktor】

  Vand temperatur:TDS pen kan ikke for at måle temperaturen af vand organer(fx:den varme kogende vand)

  Flow af vand:TDS pen kan ikke bruges til måling ryster af et større organ af vand

  【Omfanget af brugen】

  Påvisning af rindende vand,rent vand,mineralvand, vand kvalitet lever op til den nationale udvikling af standarder for at drikke vand:vand 300PPM eller mindre,rent vand 50 PPM(nationale standarder)af følgende,mineralvand 100-200PPM mellem.

  TDS er en dansk Total Opløst Tørstof af forkortelsen refererer opløst i vand i fast masse af det samlede indhold,herunder salte,metal ioner,mineraler, etc. Enheder af ppm eller mg/L.

  TDS kan være almindeligt anvendt i kemisk industri,akvarium,akvakultur,vand eller andre aspekter, osv.

  Ledningsevne

  Ledningsevne er genstand for ledningsforstyrrelser nuværende kapacitet. Ledningsevne for vand, at vandet i det reciprokke af modstand,der normalt bruges det til at repræsentere renhed af vand. Ledningsevne måling af instrument til måling princippet er, at de to parallelle plader,der er sat til test løsning,i pladen slutter med et vist potentiale(normalt en sinus-spænding),og derefter måle mellem pladerne af strøm, der flyder. Ifølge Ohms lov,elektriske ledningsevne(G)--modstand(R)af nedtælling,er der kontrolleres af spænding og strøm beslutninger.

  Den ledeevne enhed med Tim Europa, også kendt som Siemens. Repræsenteret af S,da S enheder er for stor. Ofte brugt i Milli-Siemens(µs)er,1S=106µS.

  【TDS og ledningsevne af forholdet

  En vandig opløsning af ledeevne og TDS værdier af den proportionale,TDS-værdi højere,ledningsevne, jo større

  Tags: blækpatron, ink 546 545, charles barber klinger, ballast mitsubishi fr, ballast ægte hella, charles bradley shirt, ballast hella bmw d1s, 350z black forlygter, ballat tøfler indretning, 350z armytrix udstødning.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer