Permanent eyebrow tint // Øjenbrynsfarve

 

De satans bryn.

– eller mangel på samme.

Jeg har desværre dét problem at jeg fra naturens side, måske grundet mine grønlandske gener, hverken har de bredeste eller fyldigste øjenbryn. Det betyder at hver evig eneste morgen så står jeg op og tegner mine bryn før dagen kan begynde, og jeg kan føle mig nogenlunde normal af udseende. Det er selvfølgelig et overfladisk problem, MEN det er mine gode/dårlige vane. Jeg har derfor længe været på udkig efter øjenbrynsfarve, som ikke bare farver hårene (for så er jeg jo lige vidt), men som farver huden under brynene. 

Jeg har læst flere make-up kyndige bloggerpiger anbefale Godefroy eyebrow tint, så efter at have skrevet dem en mail om deres etiske holdning til dyreforsøg (der var ikke så meget at se på deres side), så købte jeg produktet, da svaret var at de selvfølgelig ikke anvender dyreforsøg. Yes!
Ingredienslisten er nemlig også helt okay. Så langt så godt.

Jeg har desuden undersøgt folks anbefalinger til processen og næsten 9 ud af 10 har tilføjet at man ikke behøver bruge en hel kapsel hver gang, så jeg var på forhånd klar over hvordan produktet skulle anvendes.

Produktet endte jeg med at bestille på ebay.co.uk, men det kan også købes fra Godefroy’s egen hjemmeside.


Pakken indeholder en brugsforvirring.

En lille blandingsskål.

Små rørepinde.

4 kapsler med farve

1 tube fremkaldercreme

OBS: Jeg har desuden brugt nogle vatpinde, en lille make-up pensel, en vådserviet og en god portion nerver, for farven holder altså 6 uger!

Ta’ en halv kapsel farvepulver og samme mængde fremkaldercreme og bland grundigt i den lille skål. Farvel skal have en god konsistens og være lige til at smøre på, uden at flyde ud. 

1: Sørg for at din hud er ren og fri for creme eller make-up.

2: Ret evt dine bryn inden påførelse. Nogen retter dem inden, andre efter. Gør hvad du føler dig mest sikker på.

3: Tegn eventuelt op med en brynblyant, hvor dine bryn skal males, så du har en guideline. Det er ikke nødvendigt, men rart når nu farven er permanent. Det er bare ikke kæmpefedt med kæmpe-uens bryn i flere uger. Just sayin’!

4: Påfør lidt farve ad gangen. Start udefra, da det farvecreme der sidder længst farver mest. Hvis dine bryn lider fylde inderst, så start indefra og ud. Sørg for at påføre et jævnt lag farvecreme.

5: Lad farvecremen sidde i det antal minutter, som den farve du har købt, anbefaler. I mit tilfælde, ved medium brown, var det 1-2 minutter. Det skal altså gå pænt stærkt. Husk at farven også farver hårene.

6: Tør farvecremen af og gentag om nødvendigt. Jeg farvede mine bryn 2 gange og mine øjenbryn blev temmeligt mørke, nok fordi jeg var længere tid om det end de 2 minutter. Men det var ikke særlig bemærkelsesværdigt anyway..

 

img_8438

Husk: “Brows are sisters. Not Twins.”

Resultatet:

img_0994

Jeg er ikke overvældende, fald-ned-af-stolen-begejstret over resultatet. Måske tager min hud ikke godt imod farven, til trods for at jeg havde skrubbet alle døde hudceller væk og havde undladt creme, inden påføring. MEN jeg er glad for det farve der så blev siddende, da det gav “skyggen” af et øjenbryn og jeg derfor hverken følte mig nøgen eller skulle bruge mere end 3 sekunder, på at rette bryn om morgenen. På billedet har jeg ingen make-up på, så farven der ses fra mine bryn er udelukkende brynfarve.

Det er da okay?

Note: Nu er det cirka 2 uger siden jeg har farvet mine bryn og farven holdt ikke mere end godt og vel en uge. Jeg har dog tænkt mig at farve dem igen – og igen. For det er altså bare nemmere, når der er en skygge af øjenbryn i stedet for bar hud. Jeg er tilfreds med produktet, men jeg vil ikke mene man skal forvente meget af holdbarheden. De 6 uger – de lover – er i hvert fald imo stærkt overvurderet. 
Note: Jeg har valgt at få micropigmenteret mine bryn, da det er meget permanent og ikke kræver et konstant forbrug af produkt eller tid.