Guide til salg hos Børneloppen

 

Sponsoreret indlæg

og selvfølgelig min egen uforbeholdne ærlige mening.


Jeg har været et smut forbi børneloppen i Slagelse, som er et loppesupermarked, med alle vores ting der alligevel lå og fyldte på loftet, på en stand i et par uger.

Det indebar nogle før-, under-, efterfølelser og -fornemmelser, men mest fordi jeg havde hørt fra venner og bekendte, at den slags (at have en stand, forstås) er sådan lidt “besværligt”; og så kendte jeg ikke nogle af mine tætte venner, der selv havde prøvet det af, så jeg var egentlig på rimelig bar bund med mine forventninger. 🙂

Helt basic, så starter man med at booke en stand i på Børneloppen.dk, derfter bruger man sit login og indtaster ALLE sine varer, således at de er klar til print i butikken, når du så derefter dukker op i butikken, med dine ting til salg.

Det kan føles som et stort arbejde at indtaste alle varer, MEN hvis det nu skulle ske at du ikke får solgt alt første gang, så er varerne allerede registreret og derfor supernemme at printe labels ud på igen, hvis du vil have en stand på et senere tidspunkt; nemt og overskueligt!

I butikken bruger du så lige rundt regnet 30 minutter, på at sætte din stand op – kører hjem, smækker benene op og lader biksen passe sig selv!
Du kan logge ind på siden og se om du har fået solgt noget og hvad. Jeg kunne pludselig genkende mig selv i enhver fodboldstosse iver for at tjekke score… Jeg tjekkede bare om der nu var solgt noget! Hah.

Det anbefales man lige tager et smut forbi en gang i ugen og følger op på rodebunken, der muligvis ligger tilbage, efter alle de interesserede købere har været forbi og stikke snuden i dine sager. Det kan ikke undgås at der bliver lidt rodet og da butikken ikke sørger for dine ting, så er det altså på eget ansvar!

Når din lejeperiode så er endt, så tager du op og henter dine ting og får udbetalt din fortjeneste! Her skal du lige huske at tjekke kurven med bortløbne ting, som af uforklarlige årsager har mistet sin plads og mærkat; det sker altså (muligvis fordi størstedelen af brugerne er mødre der ikke har sovet i et år. #noblame).

Praktisk info:
– Det her er for dig, der ikke har tid eller overskud til at holde loppemarked hver weekend, eller som synes det er besværigt med småsalg gennem Reshopper og Marketplace (FB).
– Det tager lidt tid at lave mærkaterne og stille en flot stand op – men det er det! (Det er ikke os alle der har sans for vinduesopstilling trods en handelsfaglig eksamen. Ehm.)
– Du må gerne sætte et par sedler op over din stand for blikfang, men vi snakker ikke s

torstilet og andet end 2 a4 ark-ish. 🙂 Alt med måde!
– Der er OGSÅ plads til større ting, som cykler, legekøkkener, rutsjebaner, senge osv.

– Hvis du synes det er svært med at finde nok med ting til salg, til en hel stand, så kan det anbefales at slå sig sammen med en veninde!

– Du kan løbende tage forbi med nye varer og fylde din stand op.

Vær realistisk med dine priser. Så snart din vare forlader oprindelige købsbutik og er “brugt” selvom den er ubrugt, så kan du ikke forvente nyprisen eller 10kr billigere. Brugte ting skal også have gode brugte priser. En god tommelfingerregel er at sige cirka 50% for en god vare, og ellers 1/3 af nyprisen. Du fornemmer hurtigt hvis prisen for en vare er for høj, for så er der simpelthen ikke salg i den.

– Jeg siger det bare: selvom du har en stand, så kommer du helt sikkert hjem med noget fra butikken! Men skidt pyt – så længe det er den størrelse i har brug for og passende for årstiden, så lad være med at banke dig selv i hovedet for det. Taler af erfaring! 😉

Bonusinfo: 

– Selvom du ikke har en stand, så kan du jo svinge forbi Børneloppen i Slagelse, Valby eller i Randers og gøre et genbrugskup. Det skåner miljøet og der er masser tøj der sagtens kan bruges til flere børn – især de små!

– Og hvis du søger noget specifikt, så er der oprettet en søgefunktion inde på Børneloppen, hvor du kan søge efter bestemte genstande og se hvor de er sat til salg. Det er dog ikke alle der er tilmeldt funktionen, så der kan sagtens være mere i den fysiske butik end du kan se listet på hjemmesiden

– De arrangerer også babyrytmik over facebook, med gratis tilmelding.


Emmie i MarMar genbrugsromper.

Jeg er positivt overrasket over hvor nemt og ligetil det var at have en stand! Jeg var endnu mere overrasket over hvor hurtigt jeg fik solgt en masse, som jeg ikke havde taget stilling til før; enten fordi det føltes for småt at sælge eller for krævende at slæbe med (DIY-projekt af et ikea-legekøkken), men jeg fik solgt næsten alt! De gode ting tilbage gemmer jeg til gaver, når mine nærmeste venter baby og resten er givet væk.

Tak for et sjovt projekt!