Grønkålschips

 

Dette er en velsmagende, tilpas sund snack, som skal spises indenfor kort tid. Den egner sig også perfekt til julemiddagen eller andre varme retter. Spis den som snack eller som tilbehør. Vi spiser den gerne med Oatly Fraiche, men kan sagtens nydes præcis som den er.


Ca. 200 gr frisk grønkål

1-2 spsk olie (Oliven eller neutral)

En lille tsk salt. Jeg bruger altid himalayasalt, som er ret “mildt”, så pas på med mængden, hvis du bruger en anden.

1 spsk gærflager, eller 1-2 tsk krydderi efter smag. (Barbecue, sesamfrø, karry, sojasovs etc)

Forvarm ovnen, 100 gr varmluft.

Vask, afdryp/tør og “skræl” grønkålsbladene fra stænglerne.

Vend i krydderier og olie.

Bag i ovnen 1 time ved 100 gr., men vend kålen undervejs.

Server og spis!