Til 2 personer – Ca. 16 stk.
2 dl økologisk hvedemel
1 dl rugmel (eller mere hvedemel, hvis man foretrækker det)
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 spsk kokos- eller rørsukker
3 dl sojamælk
1 spsk citron eller eddike
2 spsk kokosolie eller smagsneutral olie.
lidt salt
Start med at blande sojamælken med citronen, for at gøre din sojamælk tyk. Du kan evt snyde med tiden, ved at blande en lun sojamælk med citron, eller også kan du lade den stå i 10min.
Bland det tørre med det tørre. Pisk med det våde og bag på en pande.
Der skal cirka 2-3 spsk dej til en pandekage, og lad dem selv flyde ud.
Når dejen ikke udvikler bobler mere, kan du vende.
Serveres evt. med frisk frugt, hakkede nødder, chokolade, sirup eller kokosflødeskum.
Leave a comment